ΧΡΟΙΣΕΙ ΑΒΓΕΙ

Όπως μπήκε θα σου βγει

  • ΠΡΟΣΟΧΙ!!!

    ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΙΣΕΙΣ. ΤΟΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ ΣΑΙΤ http://xryshaygh.wordpress.com/ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ. Η ΑΛΗΘΗΝΗ ΧΡΙΣΗ ΑΒΓΗ ΕΙΝΕ ΕΔΩ. ΜΑΚΠΥΑ ΑΠΟ ΑΠΟΜΙΜΙΣΙΣ.
  • ΤΑ ΓΡΑΦΙΑ ΜΑΣ

  • ΓΑΒ ΓΑΒ

  • Χεστρα

    • 54,040 μπεεεε!!!!

Συνέντευξη Περίανδρου

Posted by xrusiaugi στο Μαΐου 17, 2011

Δημοσιογράφος: Αγαπητέ Περίπουτσε. Έχουν περάσει τόσα χρόνια από την καταδίκη σου. Τι έχεις να πεις;

Περίπουτσος: Όντως έχουν περάσει πολλά χρόνια. Δεν μετάνοιωσα για ότι έκανα. Είμαι ένας περήφανος Ελληνάρας. Άσχετα και αν έχω αλλάξει πολύ.

Δημοσιογράφος: Πραγματικά. Όμως πως είναι η ζωή σου στην φυλακή;

Περίπουτσος: Είδα πολλά στην φυλακή και έμαθα πολλά. Μου έκαναν την ζωή κόλαση στην αρχή αλλά μετά το συνήθισα. Έλα ξέρεις τι εννοώ τώρα. Μου τον χώσανε. Καλέ μου κάνανε την κωλάρα σουρωτήρι.  Δεν πονάει. Στην αρχή λιγάκι τσούζει. Είναι σαν να χέζεις από μέσα. Μια φορά πάντως να τον φας θα τον ζητάς.

Δημοσιογράφος: Πράγματι Περίπουτσε. Τι πιστεύεις όμως για το μέλλον της Ελλάδας;

Περίπουτσος: Κοίταξε, εμείς δεν είμαστε λευκοί. Είμαστε σκυλάραπες. Με τριχωτές κοιλάρες. Ξέρεις εσύ. Πρέπει να ξεσπάσουμε στους μετανάστες. Πως αλοίως θα δικαιολογήσουμε την ανευθυνότητά μας.  (γέλια)

Δημοσιογράφος: Τι έχεις να πεις για τα γεγονότα στο Παλαιό Εφετείο και για τα ρατσιστικά πογκρομ;

Περίπουτσος: It’s ok to be gay

Δημοσιογράφος: Τι εννοείς;

Περίπουτσος: Είμαστε ομοφοβικοί. Απλά χρειαζόμαστε ένα καλό ξεπαρθένιασμα. Ξέρεις τώρα, αν τον φάει κάποιος θα σταματήσει να είναι ομοφοβικός και ρατσιστής και θα αρχίσει να κοιτάει την δουλειά του. Αυτό είναι το πρόβλημα με εμάς. Θέλουμε έναν πουτσαρίκο και έστρωσε η κατάσταση. Πιστεύω πως ο Καρατζαφέρης το πέτυχε αυτό αρκετά καλά και έγινε ρεφορμιστής. Το ίδιο θέλουμε κι εμείς. Μετά σιγά σιγά θα στρώσουμε. Αλλά βλέπω πως και ο Καρατζαφέρης έχει αρκετό καιρό να τον φάει γιατί τελευταία κάτι λέει να πυροβολούμε τα πλοία που κουβαλούν μετανάστες. Αλλά και ο Άδωνις… θα πρέπει να πει την Μανωλίδου να του κάνει κανένα κολπάκι με strap on.

Δημοσιογράφος: Περίπουτσε αυτό ήταν μια σύντομη συζήτηση. Δεν θέλω να επεκταθώ. Έχεις να προσθέσεις κάτι.

Περίπουτσος: Όχι. Απλά, η Ελλάδα θα γίνει χώρα όταν επιτέλους αρχίσει ο κόσμος να τον παίρνει. Καλή σας μέρα και να είστε καλά…

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
Αρέσει σε %d bloggers: