ΧΡΟΙΣΕΙ ΑΒΓΕΙ

Όπως μπήκε θα σου βγει

  • ΠΡΟΣΟΧΙ!!!

    ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΙΣΕΙΣ. ΤΟΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ ΣΑΙΤ http://xryshaygh.wordpress.com/ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ. Η ΑΛΗΘΗΝΗ ΧΡΙΣΗ ΑΒΓΗ ΕΙΝΕ ΕΔΩ. ΜΑΚΠΥΑ ΑΠΟ ΑΠΟΜΙΜΙΣΙΣ.
  • ΤΑ ΓΡΑΦΙΑ ΜΑΣ

  • ΓΑΒ ΓΑΒ

  • Χεστρα

    • 54,040 μπεεεε!!!!

Το μόνο αυθεντικό site της Αυγής

Posted by xrusiaugi στο Φεβρουαρίου 16, 2012

Καθώς το άλλο σάιτ, το ψεύτικο, τελικά αποκαλύφθηκε και μεταμορφώθηκε σε δημοσκοπικό κέντρο, η ενημέρωση προς τα απανταχού αυγά θα γίνεται μόνο από εδώ. Εμείς δεν σας ζητάμε να μοιράσετε ψηφοδέλτια, ούτε σας τάζουμε ρουσφέτια για τη δημοτική αστυνομία και αλλού. Εμείς σας αγαπάμε ως πεντακάθαρους άρειους, ακόμη κι αν είστε μελαμψοί σαν τον αρχηγό μας.

Καταδικάζουμε κι εμείς με τη σειρά μας όλους αυτούς τους ΑΠΛΥΤΟΥΣ διαδηλωτές που βγήκαν στους δρόμους στις 12/2. Άλλοι λένε ότι ήταν μισό εκατομμύριο, η αλήθεια είναι όμως ότι ήταν λιγότερο από χίλιοι. Είμαστε κι εμείς επαναστάτες, αλλά σεβόμαστε τις τράπεζες, την αστυνομία, το κοινοβούλιο. Σαν δε ντρέπονται όσοι λένε «να καεί, να καεί»! Άμα καεί ρε βλάκες, πώς θα μπούμε εμείς να αγορεύουμε σχετικά με το Περήφανο Ελληνκό Έθνος? Πώς θα καλούμε σε μαχαιροβγαλτικές επιθέσεις? Πώς θα γιορτάζουμε το μνημόσυνο των Ιμίων μας κάθε χρόνο?

Το κόμμα μας σας καλεί σε επαγρύπνιση. Του χρόνου, τέλη Γενάρη, θα έχουμε πάλι πορεία! Έως τότε δουλειά και το κεφάλι κάτω. Και μην ακούσουμε για απεργίες εεεε! Τιμήστε το αφεντικό σας τεμπέληδες, που εν καιρώ κρίσης σας κάνει το χατήρι και σας κρατάει για δουλειά!

ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΟΣΑ ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ! ΚΑΤΩ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ! ΖΗΤΩ Η VPRC, ΖΗΤΩ ΚΑΙ Η AGB!

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
Αρέσει σε %d bloggers: